صبح و گفت و گو
آمادگی ناوگان اتوبوسرانی در زمینه سفرهای نوروزی- طرح های نوروزی ویژه ایام عید و آمادگی ستاد سفر سازمان میراث فرهنگی- طرح های ویژه اتحادیه هتل داری در ایام نوروز- گفتگو در زمینه چالش ها و مسائل پیش روی فرآورده های گوشتی- طرح های اجرایی در زمینه فروش ماكیان و مرغ كشتار به نرخ مصوب در كل كشور
با حضور طالبی(تهیه كننده)، راسخ(كارشناس مجری)، احمدرضا عامری(مدیرعامل شركت های تعاونی مسافربری كشور)، فریدون محمدی(دبیر ستاد سفر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری)، علیرضا كاظمی وفا(مدیر اجرایی اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های تهران)، رمضان فلاحتی(رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن فرآوردهای گوشتی ایران) و مهدی یوسف خانی(رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران)