روزنه
روشهای ماندگارسازی در مواد غذایی و ایمنی در آن
با حضور خانم بحریه(تهیه كننده)، مكوندی(كارشناس مجری)، خانم فاطمه عبدالوند(كارشناس بخش علم و زندگی)، خانم حسن پور(كارشناس بخش طرح پرسش و ازمن بپرس) و ارتباط تلفنی با دكتر وحید مفید(عضو هیئت علمی دانشكده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی و مدیركل سابق غذا و آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی)، خانم فاطمه مقصودی(كارشناس علمی بخش چه خبر) و خانم دكتر مریم حاجی لو(پزشك و متخصص روانشناسی سلامت)