روزنه
عبور از كرونا با تغذیه مناسب
با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، مهنام فر(كارشناس مجری)، خانم زهرا محسن زاده(آیتم ساز و كارشناس بخش معرفی كتاب)، خانم ربانی(آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با خانم نرجس رضازاده(كارشناس بخش علم و زندگی)، دكتر احسان حجازی(عضو هیئت علمی دانشكده تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی)، خانم سودابه كامران(كارشناس بخش تجربه جهانی)، خانم شبنم طوفانی(كارشناس بخش رویداد) و دكتر محمدرضا محبوب فر(عضو كمیته كشوری كرونا و عضو انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران)