روزنه
بهداشت در نانوایی ها، مخاطرات شیوع كرونا در بهداشت نان و بسترهای پخت نان
با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، نقره كار(كارشناس مجری)، خانم زهرا محسن زاده(آیتم ساز و معرفی بخش كتاب)، خانم محدثه كاظمی(آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با خانم نرجس رضازاده(كارشناس بخش علم و زندگی)، بیژن نوروز مقدم(رئیس اتحادیه نانوایان سنتی)، مهندس سید رضا غلامی(رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی)، خانم سودابه كامران(كارشناس بخش تجربه جهانی) و خانم شبنم طوفانی(كارشناس بخش نقطه سر خط)