گفت و گوی اقتصادی(تكرار)
ظرفیتهای اقتصادی صنعت گیاهی در غذا "به مناسبت روز گیاه خواری"
با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، احمدی فرد(كارشناس مجری)، خانم ربانی(آیتم ساز و گوینده آیتم)، دكتر افشین اسماعیلی فر(رئیس پژوهشكده امنیت غذائی و دبیرخانه كنسرسیوم غذا و امنیت غذائی دانشگاه آزاد اسلامی)، مهندس محمدحسین كریمی(معاون دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد كشاورزی) و ارتباط تلفنی با دكتر صدرالدین نیاورانی(نائب رئیس اتحادیه ملی محصولات كشاورزی كشور)، دكتر ذبیح الله اعظمی ساردویی(عضو كمیسیون كشاورزی مجلس) و دكتر وحید مفید(مدیركل سابق نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی)