روزنه
معرفی شركت دانش بنیان- ضرورت مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامتی- شرایط نگهداری مواد غذایی در تابستان- آخرین اخبار كرونا، افزایش 4 درصدی مبتلایان كرونا در كشور- رابطه رژیم كم كالری و تغییر سطح میكروبی در روده- معرفی كتاب اصول نگهداری مواد غذایی
با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، كریمی(كارشناس مجری) و ارتباط تلفنی با خانم فروغ دولت آبادی(گوینده بخش معرفی شركتهای دانش بنیان)، امیر فرشچی(مدیرعامل یكی از شركت های دانش بنیان)، خانم آزاده فراهانی(كارشناس بخش علم و زندگی)، خانم دكتر غزاله اسلامیان(عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی)، خانم زینب نانكلی(كارشناس بخش نقطه سرخط)، خانم نرجس رضازاده(كارشناس علمی بخش تجربه جهانی) و خانم منصوره هروی(گوینده بخش معرفی كتاب)