روزنه
معرفی فناوری نانو- فناوری نانو برای جلوگیری از ماندگاری سم روی محصولات كشاورزی- معرفی كتاب، كتاب بازار فناوری نانو در صنایع غذایی و نوشیدنی- نگاه كشورهای مختلف به استفاده از فناوری نانو در حوزه محصولات كشاورزی- نحوه تاثیرگذاری مونو اكسید كربن بر بدن در هنگام گازگرفتگی
با حضور محمد جوادی نژاد(تهیه كننده)، آرش آذردرخش(كارشناس مجری)، خانم فاطمه ربانی(آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با مرتضی فتاحی(كارشناس بخش علم و زندگی)، دكتر امیر اشراقی(كارشناس حوزه صنایع غذایی و كشاورزی ستاد توسعه ویژه فناوری نانو نهاد ریاست جمهوری)، خانم فریده جریری(كارشناس بخش معرفی كتاب)، خانم هاجر اصغری(كارشناس بخش تجربه جهانی) و محسن لعل حسن زاده(كارشناس اداره آموزش همگانی سازمان اورژانس كشور)