روزنه
گیاه خواری، معایب و محاسن- تغذیه در دوران بیماری كرونا
با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، خانم ساكی(كارشناس مجری)، خانم ربانی(گوینده آیتم و آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با خانم نرجس رئوف(كارشناس بخش علم و زندگی)، آرش آذردرخش(كارشناس بخش تجربه جهانی)، خانم دكتر غزاله اسلامیان(عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی)، مرتضی فتاحی(كارشناس بخش معرفی كتاب) و دكتر احسان حجازی(متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی)