1035
علل و عوامل افزایش ضایعات مواد غذایی در خانواده ها چیست؟
با حضور خانم معصومه اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، خانم مریم ابراهیمی(كارشناس مجری)، خانم مهناز كیهان(گزارشگر)، خانم فاطمه سادات معصومی(گزارشگر)، محمدحسین رمضانی(گزارشگر) و ارتباط تلفنی با خانم دكتر فاطمه محمدی نصرآبادی(دكترای علوم تغذیه و دانشیار گروه تحقیقات، سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه دانشگاه شهید بهشتی)، دكتر محمد احمدی(دكترای سیاستهای غذا و تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی) و خانم مرضیه خلیلی(كارشناس ارشد تغذیه)