پخش زنده و آرشیو رادیو

غذا، سلامت، زندگی

یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه

اطلاعات برنامه

غذا، سلامت، زندگی

تولید خامه پاستوریزه و استریلیزه شده و تفاوت با نوع سنتی آن

با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی)

فهرست قطعات

همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ به مدت ۳۰ دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.

عوامل برنامه