تولید محصولات زراعی (تریتیكاله نوعی گندم) از مزرعه تا سفره
از مزرعه تا سفره
جهارشنبه ها از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه
این برنامه به موضوع چرخه غذایی از مزرعه تا سفره و همچنین به موضوع بهبود سبك زندگی سالم و تغذیه مناسب می پردازد.
-
23
اسفند 1403
-
16
اسفند 1403
كشاورزی سالم امنیت غذایی
-
09
اسفند 1403
تولید نیشكر (سلامت محصول از نظر گیاه پزشكی)
-
02
اسفند 1403
تولیدمحصولات زمستانی: سیب زمینی
-
25
بهمن 1403
روشهای تولید محصولات كشاورزی انواع سبزیها
-
18
بهمن 1403
تولید ذرت (سلامت محصول از نظر گیاه پزشكی)
-
11
بهمن 1403
مبارزه با آفات گندم (سلامت محصول از نظر گیاه پزشكی)
-
04
بهمن 1403
تولید گندم (سلامت محصول از نظر گیاه پزشكی)
-
27
دی 1403
تولید گندم و پخت نان از مزرعه تا سفره
-
20
دی 1403
تولید محصول هویج
-
13
دی 1403
تولید نان از مزرعه تا سفره
-
06
دی 1403
كاشت داشت وبرداشت محصول جو
-
29
آذر 1403
كاشت داشت وبرداشت محصول جو
-
22
آذر 1403
كشت و كار پیاز و سیر در فصل پاییز
-
15
آذر 1403
تولید گندم از مزرعه تا سفره برای تامین نان این قوت غالب
-
08
آذر 1403
اهمیت تولید محصول سالم سیب زمینی در سفره خانوار
-
01
آذر 1403
مراحل تولید وبرداشت محصول سیب ( درختی) از مزرعه تا سفره
-
24
آبان 1403
امنیت محصولات غذایی از مزرعه تا سفره
-
17
آبان 1403
سلامت محصول كاهو ..
-
10
آبان 1403
مراحل تولید وبرداشت محصولات دانه دار باغی از جمله سیب ، به وگلابی