مراحل تولید وبرداشت محصول سیب ( درختی) از مزرعه تا سفره
از مزرعه تا سفره
جهارشنبه ها از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه
این برنامه به موضوع چرخه غذایی از مزرعه تا سفره و همچنین به موضوع بهبود سبك زندگی سالم و تغذیه مناسب می پردازد.
-
01
آذر 1403
-
24
آبان 1403
امنیت محصولات غذایی از مزرعه تا سفره
-
17
آبان 1403
سلامت محصول كاهو ..
-
10
آبان 1403
مراحل تولید وبرداشت محصولات دانه دار باغی از جمله سیب ، به وگلابی
-
03
آبان 1403
تولید محصول گلرنگ ونقش این محصول در تامین سلامت سفره خانوار
-
25
مهر 1403
نقش محصولات مزرعه در ایمنی سفره
-
18
مهر 1403
تولید محصول گلرنگ ونقش این محصول در تامین سلامت سفره خانوار
-
04
مهر 1403
تولید غله سورگوم دانه ای ونقش این محصول در تامین سلامت سفره خانوار
-
28
شهریور 1403
تولیدمحصول استراتیژیكی ذرت ونقش این محصول در تامین سلامت سفره خانوار
-
23
شهریور 1403
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
22
شهریور 1403
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
21
شهریور 1403
تولیدمحصول غله ارزن
-
14
شهریور 1403
اهمیت كشت مخلوط در سلامت محصولات كشاوورزی
-
07
شهریور 1403
تولید كاملینا، دانه روغنی منحصر به فرد؛و نقش این محصول در طرح اصلاح الگوی كشت
-
31
مرداد 1403
كشت دانه های روغنی ونقش آن ها در تولید عسل
-
24
مرداد 1403
كنترل بیولوژیك آفات محصول فلفل در گلخانه ها ( از جمله تریپس وكنه ها ) با تولید سن های شكارگر
-
17
مرداد 1403
كشت گلخانه ای فلفل و كنترل بیولوژیك آفات این محصول در گلخانه ها با به كارگیری دشمنان شكارگر
-
10
مرداد 1403
گرده افشانی توت فرنگی توسط زنبورها و كنترل بیولوژیك این محصول در مقابل بیماریها در گلخانه ها
-
03
مرداد 1403
كشت توت فرنگی و كنترل بیولوژیك این محصول در گلخانه ها با به كارگیری دشمنان شكارگر
-
27
تیر 1403
كنترل بیولوژیك در گلخانه ها و سلامت محصولات صیفی از جمله گوجه فرنگی با به كارگیری سن های شكارگر