راهكارهایی برای عبور از توقف كاهش وزن
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه روزهای زوج هفته.به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
30
آبان 1403
-
29
آبان 1403
توجهات تغذیه ای در زمان آلودگی هوا
-
28
آبان 1403
بایدها و نبایدهای مصرف قهوه
-
27
آبان 1403
دانستنی هایی درباره قند حبه(قسمت دوم)
-
26
آبان 1403
بایدها و نبایدهای مصرف پروتئین برای بیماران دیالیزی
-
23
آبان 1403
بایدها و نبایدهای مصرف پتاسیم برای مبتلایان به بیماری دیابت
-
22
آبان 1403
دانستنی هایی درباره نان مسطح
-
21
آبان 1403
ضد مغذی ها و توجهات تغذیه آنها
-
20
آبان 1403
دانستنی هایی درباره نمك
-
19
آبان 1403
چربی های گیاهی و توجهات تغذیه آن
-
16
آبان 1403
دانستنی هایی درباره مارگارین
-
15
آبان 1403
دانستنی هایی درباره پودر موسیر
-
14
آبان 1403
دانستنی هایی درباره قند حبه
-
13
آبان 1403
توجهات تغذیه ای دانش آموزان
-
12
آبان 1403
بررسی رژیم گیاهخواری
-
09
آبان 1403
توجهات تغذیه ای برای سلامت كیسه صفرا
-
08
آبان 1403
توجهات تغذیه ای نوجوانان در دوران بلوغ
-
07
آبان 1403
بررسی رژیم غذایی آنابولیك
-
06
آبان 1403
دانستنی هایی درباره چیپس ذرت
-
05
آبان 1403
با ارزش غذایی زعفران آشنا شویم