آموزش پخت خورش قیمه نثار
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 دقیقه به مدت 30 دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه شنبه تا سه شنبه به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
31
اردیبهشت 1404
-
30
اردیبهشت 1404
دانستنی هایی درباره چای سرد
-
29
اردیبهشت 1404
توجهات تغذیه ای كارگران
-
28
اردیبهشت 1404
دانستنی هایی درباره كشك خشك
-
27
اردیبهشت 1404
بررسی باورهای تغذیه ای برای كاهش فشار خون
-
24
اردیبهشت 1404
آموزش پخت میرزا قاسمی
-
23
اردیبهشت 1404
دانستنی هایی درباره گندم پوست كنده
-
22
اردیبهشت 1404
توجهات تغذیه ای برای رشد كودكان
-
21
اردیبهشت 1404
بررسی باورهای تغذیه ای برای كنترل وزن
-
20
اردیبهشت 1404
دانستنی هایی درباره گل محمدی
-
17
اردیبهشت 1404
آموزش پخت والك پلو
-
16
اردیبهشت 1404
دانستنی هایی درباره پنیر چدار
-
15
اردیبهشت 1404
توجهات تغذیه ای برای پیشگیری از پوسیدگی دندان
-
14
اردیبهشت 1404
غذاهای فراسودمند و نقش آن ها برای سلامت بدن
-
13
اردیبهشت 1404
بررسی زمان مناسب مصرف وعده های غذایی
-
10
اردیبهشت 1404
آموزش پخت والك پلو
-
08
اردیبهشت 1404
توجهات تغذیه ای برای پیشگیری از پوسیدگی دندان
-
07
اردیبهشت 1404
غذاهای فراسودمند و نقش آن ها برای سلامت بدن
-
06
اردیبهشت 1404
بررسی زمان مناسب مصرف وعده های غذایی
-
03
اردیبهشت 1404
آموزش پخت والك پلو