دانستنی هایی درباره آبمیوه های پالپ دار
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه شنبه تا سه شنبه به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ به مدت ۳۰ دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
۱۱
شهریور ۱۴۰۴
-
۱۰
شهریور ۱۴۰۴
با ارزش غذایی شوید آشنا شویم
-
۰۹
شهریور ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره سس سویا
-
۰۸
شهریور ۱۴۰۴
بررسی نكات تغذیه ای برای بهبود خواب سالمندان
-
۰۴
شهریور ۱۴۰۴
بایدها و نبایدهای مصرف انواع نوشیدنی در محل كار
-
۰۲
شهریور ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۰۲
شهریور ۱۴۰۴
بررسی نقش صبحانه در سوخت و ساز بدن
-
۰۱
شهریور ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۰۱
شهریور ۱۴۰۴
بایدها و نبایدهای مصرف لبنیات در سنین رشد
-
۳۱
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۹
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۹
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۸
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۸
مرداد ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره بیسكوئیت های شیرین شده با استویا
-
۲۷
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۷
مرداد ۱۴۰۴
بایدها و نبایدهای مصرف پروتئین برای مبتلایان به بیماری سنگ كلیه
-
۲۶
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۶
مرداد ۱۴۰۴
بررسی نقش صبحانه در سوخت و ساز بدن
-
۲۵
مرداد ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۲۵
مرداد ۱۴۰۴
بایدها و نبایدهای مصرف لبنیات در سنین رشد