آموزش پخت والك پلو
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه شنبه تا سه شنبه به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ به مدت ۳۰ دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
۱۰
اردیبهشت ۱۴۰۴
-
۰۸
اردیبهشت ۱۴۰۴
توجهات تغذیه ای برای پیشگیری از پوسیدگی دندان
-
۰۷
اردیبهشت ۱۴۰۴
غذاهای فراسودمند و نقش آن ها برای سلامت بدن
-
۰۶
اردیبهشت ۱۴۰۴
بررسی زمان مناسب مصرف وعده های غذایی
-
۰۳
اردیبهشت ۱۴۰۴
آموزش پخت والك پلو
-
۰۲
اردیبهشت ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره آرد غنی شده
-
۰۱
اردیبهشت ۱۴۰۴
با ارزش غذایی سیر آشنا شویم
-
۳۱
فروردین ۱۴۰۴
راهكارهایی برای بهبود كیفیت نان
-
۳۰
فروردین ۱۴۰۴
توجهات تغذیه ای در دوران جوانی
-
۲۷
فروردین ۱۴۰۴
آموزش پخت خورش كنگر
-
۲۶
فروردین ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره پودر كیك
-
۲۵
فروردین ۱۴۰۴
بایدها و نبایدهای مصرف چربی برای مبتلایان به بیماری فشار خون
-
۲۴
فروردین ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره عسل موم دار
-
۲۰
فروردین ۱۴۰۴
موضوع آموزش پخت هویج پلو
-
۱۹
فروردین ۱۴۰۴
بررسی مدت زمان ماندگاری محصولات غذایی
-
۱۸
فروردین ۱۴۰۴
بررسی رژیم های غذایی آنلاین
-
۱۷
فروردین ۱۴۰۴
دانستنی هایی درباره شیر قهوه صنعتی
-
۱۶
فروردین ۱۴۰۴
توجهات تغذیه ای در فصل بهار
-
۱۵
فروردین ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
۱۴
فروردین ۱۴۰۴
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش