دانستنی هایی درباره نان شیر مال
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه روزهای زوج هفته.به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
27
اسفند 1402
-
26
اسفند 1402
بایدها ونبایدهایی درباره مصرف حلیم درماه مبارك رمضان
-
22
اسفند 1402
توجهات تغذیه ای برای حفظ انرژی بدن درماه مبارك رمضان
-
21
اسفند 1402
بایدها ونبایدهای مصرف برنج درماه مبارك رمضان
-
20
اسفند 1402
توجهات تغذیه ای درفاصله زمانی افطار تا سحر
-
19
اسفند 1402
دانستنی هایی درباره زعفران
-
15
اسفند 1402
دانستنی هایی درباره سس مایونز كم چرب
-
14
اسفند 1402
باعوارض تندغذا خوردن آشنا شویم
-
13
اسفند 1402
دانستنی هایی درباره روغن پالم
-
12
اسفند 1402
ویتامینB12ومنابع غذایی آن
-
07
اسفند 1402
بررسی رژیم غذایی مایند
-
06
اسفند 1402
دانستنی هایی درباره نان تست جو
-
05
اسفند 1402
باارزش غذایی وخواص گشنیزآشناشویم
-
01
اسفند 1402
بررسی اصول تغذیه صحیح در سنین جوانی
-
30
بهمن 1402
توجهات تغذیه ای قبل وبعداز جراحی چاقی
-
29
بهمن 1402
بررسی كاربرد میكروبهای مفیددر صنعت غذا
-
28
بهمن 1402
بایدها ونبایدهای مصرف چربی برای مبتلایان به دیابت
-
24
بهمن 1402
دانستنی هایی درباره كروسان
-
23
بهمن 1402
بایدهاونبایدهای مصرف غذاهای سوخاری
-
22
بهمن 1402
دانستنی های درباره روغن كاملینا