دانستنی هایی درباره انواع قهوه
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 دقیقه به مدت 30 دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه شنبه تا سه شنبه به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
02
دی 1404
-
01
دی 1404
بایدها و نبایدهای مصرف چای در روزهای سرد سال
-
30
آذر 1404
با ویژگی های سفره سالم و كم كالری یلدایی آشنا شویم
-
29
آذر 1404
بررسی تداخلات تغذیه ای در شب یلدا
-
25
آذر 1404
بررسی افزودنی های موجود در ابمیوه های صنعتی
-
24
آذر 1404
بایدها و نبایدهای مصرف میوه خشك
-
23
آذر 1404
دانستنی هایی درباره كنسانتره انار(قسمت دوم)
-
22
آذر 1404
بررسی نكات تغذیه ای در وعده صبحانه برای مبتلایان به بیماری دیابت
-
18
آذر 1404
دانستنیهایی درباره نان تُست سبوسدار
-
17
آذر 1404
پروبیوتیك و كاربرد آن در صنعت غذا
-
16
آذر 1404
بررسی مصرف غذاهای آماده برای سلامت دانشجویان
-
15
آذر 1404
بررسی نقش امگا 3 در پیشگیری از التهاب بدن
-
11
آذر 1404
بررسی باورهایی كه درباره گوشت مرغ وجود دارد
-
10
آذر 1404
دانستنی هایی درباره گوشت بوقلمون
-
09
آذر 1404
دانستنی هایی درباره پنیر خامه ای
-
08
آذر 1404
بایدها و نبایدهای مصرف مكمل B12
-
04
آذر 1404
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
02
آذر 1404
راهكارهایی برای كاهش دور ریز نان
-
01
آذر 1404
بایدها و نبایدهای مصرف سالاد
-
27
آبان 1404
دانستنیهایی درباره كنسرو ذرت


