دانستنیهایی درباره نان تُست سبوسدار
غذا سلامت زندگی
شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 دقیقه به مدت 30 دقیقه
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كاری از گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت است،كه شنبه تا سه شنبه به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و تغذیه در گروه های آسیب پذیر می پردازد.
همچنین روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا سه شنبه از ساعت 11:05 به مدت 30 دقیقه با شما همراه می شود. تهیه كننده این برنامه سولماز عطایی، گوینده ندا خواجه نوری كارشناس صنایع غذایی و مشاور محمدرضا عفیفی دانشجوی دكترای صنایع غذایی هستند.
-
18
آذر 1404
-
17
آذر 1404
پروبیوتیك و كاربرد آن در صنعت غذا
-
16
آذر 1404
بررسی مصرف غذاهای آماده برای سلامت دانشجویان
-
15
آذر 1404
بررسی نقش امگا 3 در پیشگیری از التهاب بدن
-
11
آذر 1404
بررسی باورهایی كه درباره گوشت مرغ وجود دارد
-
10
آذر 1404
دانستنی هایی درباره گوشت بوقلمون
-
09
آذر 1404
دانستنی هایی درباره پنیر خامه ای
-
08
آذر 1404
بایدها و نبایدهای مصرف مكمل B12
-
04
آذر 1404
رادیو سلامت: صدای دانش، نشاط، آرامش
-
02
آذر 1404
راهكارهایی برای كاهش دور ریز نان
-
01
آذر 1404
بایدها و نبایدهای مصرف سالاد
-
27
آبان 1404
دانستنیهایی درباره كنسرو ذرت
-
26
آبان 1404
راهكارهای تغذیهای برای پیشگیری از كمخونی
-
25
آبان 1404
دانستنیهایی درباره ماست كمچرب (قسمت دوم)
-
24
آبان 1404
راهكارهای تغذیهای برای پیشگیری از مسمومیت كودكان
-
20
آبان 1404
بایدها و نبایدهای مصرف كربوهیدرات برای مبتلایان به بیماری دیابت
-
19
آبان 1404
با بایدها و نبایدهای مصرف پروتئینبار آشنا شویم
-
18
آبان 1404
دانستنیهایی درباره ماست موسیر
-
17
آبان 1404
با بایدها و نبایدهای مصرف انار آشنا شویم
-
12
آبان 1404
با ارزش غذایی انگور آشنا شویم


