پخش زنده و آرشیو رادیو

گفتگوی علمی

شنبه 28 مرداد 1396 ساعت 09:30 به مدت 60 دقیقه

اطلاعات برنامه

گفتگوی علمی

آیا مهندسی ژنتیك در تولید مواد غذایی فرصت تلقی می شود یا تهدید؟

با حضور خانم آقازاده(تهیه كننده)، بقایی(كارشناس مجری)، دكتر عزیزی(داروساز، متخصص بیوتكنولوژی و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران)، دكتر عمرانی(متخصص بیوشیمی و عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیك ایران) و ارتباط تلفنی با دكتر بهار(فوق تخصص سرطان)

فهرست قطعات

در این برنامه همچنین با حضور خبرگان علمی و نخبگان فناوری نظام‌های حاكم در حوزه‌های مالكیت فكری، توسعه علمی و پیش‌بینی‌های آتی علم و فناوری با هدف روشنگری و امید آفرینی مورد تحلیل و واكاوی قرار خواهد گرفت. «گفت و گوی علمی» روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 21:00 به مدت 60 دقیقه تقدیم علاقه مندان به مباحث علمی می شود. «گفت و گوی علمی» از دیدگاه ها و نظرات مخاطبین فهیم خود در صفحه مجازی برنامه استقبال خواهد كرد.