پخش زنده و آرشیو رادیو

گفت و گوی اقتصادی

چهارشنبه 24 مهر 1398 ساعت 14:30 به مدت 70 دقیقه

اطلاعات برنامه

گفت و گوی اقتصادی

جایگاه ایران در برندسازی غذای حلال

با حضور خانم پرندآور(تهیه كننده)، خانم حسنی دخت(كارشناس مجری)، خانم مهندس هنگامه یوسف زاده(معاون مدیركل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد غذای كشاورزی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان استاندارد)، خانم دكتر رقیه سكوتی فر(مدیر گروه صنایع تبدیلی محصولات باغی وزارت جهاد كشاورزی)، مهندس سید محمدرضا مرتضوی(رئیس كانون صنایع غذائی ایران و دبیركل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران) و ارتباط تلفنی با مهندس علی اكبری(عضو كمیسیون كشاورزی مجلس) و دكتر یحیی آل اسحاق(عضو اتاق بازرگانی و وزیر اسبق وزارت بازرگانی)

فهرست قطعات

بنابراین، اقتصاد بی تردید یكی از مهم ترین موضوعاتی است كه در تمام سطوح جامعه، تا انتهایی ترین لایه های آن را از حیث تاثیرات معیشتی و ساختار اجتماعی، تحت تاثیر خود قرار می دهد. از این روست كه رادیو گفت و گو با طراحی برنامه ای با عنوان «گفت و گوی اقتصادی» پرداختن به موضوعات این عرصه را با میزان تاثیر گذاری بر تمام سطوح، كه از درجه حساسیت خاصی برخوردار است مورد توجه قرار داده است. «گفت و گوی اقتصادی» با هدف تقویت رویكرد عقلانیت، ارائه گفت و گو های چالشی و مناظره ای را در حوزه اقتصاد با توجه به سه اصل نقد، تبیین و ارائه راهكار در دستور كار خود قرار داده است تا با اقامه ادله به راهكاری مناسب دست یابد. این برنامه همچنین به اصل عینیت بخشی به موضوع به منظور رسیدن به فهمی مشترك در حوزه مخاطب توجه داشته و به امر«پاسخ به چرایی تصمیمات مسئولان» به عنوان منشاء ا