روزنه
امنیت و ایمنی غذائی
با حضور خانم آقازاده(تهیه كننده)، نقره كار(كارشناس مجری)، خانم زهرا محسن زاده(آیتم ساز)، خانم مهتاب صفرزاده خسرو شاهی(كارشناس علمی بخش علم زندگی و روزنامه نگار علم) خانم مائده گیوه چین(كارشناس علمی بخش فناوری و روزنامه نگار فناوری)، رضا ماه منظر(كارشناس علمی بخش رویداد و روزنامه نگار)، كسری حمدی(كارشناس بخش تجربه جهانی و متخصص حوزه سلامت) و دكتر وحید مفید(مدیركل اسبق فرآوردهای خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و عضو هیئت علمی دانشكده صنایع غذائی دانشگاه شهید بهشتی)