روزنه
تغذیه مناسب در دوران كرونا- احتمال انتقال ویروس كرونا از مواد غذایی- اخبار فضای مجازی در خصوص كرونا- تحقیق در خصوص كرونا در سراسر جهان
با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، نقره كار(كارشناس مجری)، خانم ربانی(آیتم ساز و گوینده آیتم) و ارتباط تلفنی با عادله حسینی(كارشناس بخش علم و زندگی)، دكتر سید امیر محمد مرتضوی(رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور)، امیرحسین عباسی(كارشناس بخش نقطه سرخط) و آرش آذردرخش(كارشناس علمی بخش تجربه جهانی)